21 kínos dolog, ami gyerekek szájából hangzott el, ezzel beégetve saját szüleiket

Akinek van gyereke tudja, meg kell válogatnod a szavaidat a picur jelenlétében és át kell gondolnod, mit mondasz neki, hiszen ha egyszer kimondtad, nincs visszaút. Szerintem minden szülő tudna legalább 10 olyan vicces vagy éppen kínos történetet elmesélni, ami az előbb említett szabály elfelejtésén alapul. Amit egy gyerek hall, azt bizony kegyetlenül őszintén és meggondolás nélkül visszaadja másoknak, és ezt természetesen legtöbbször valamilyen rokon, egy másik gyerek, vagy egy hatalmas vendégsereg füle hallatára történik, ami után szegény szülő nagy zavarában elhessegeti a gyereket és kínos magyarázkodásba kezd. 😄


Share via
1.8 ezer megosztás

Összeszedtük a legzavarbaejtőbb sztorikat, hogy tanulhassunk belőle, vagyis inkább azért, hogy nagyokat nevessünk együtt ezeken a cikis helyzeteken. A tanulság pedig az, hogy nem véletlenül létezik a mondás: ‘A részeg ember és a gyerekek a legőszintébbek.’ 😀

  1. 1 Az ismerősöm hat éves kisfia a közeli plázában sétálgatva, hirtelen rámutatott egy muszlim nőre (aki burkát viselt, mely eltakarta egész testét), majd felkiáltott: „Nézd anya, egy nindzsa!”

  2. 2 Épp úton voltunk, hogy megnézzük a lányok focimeccsét, amikor a fiam arról faggatózott, hogyan születnek a kisbabák. Meséltem neki a spermiumokról, a petesejtről, meg ilyenekről. Úgy tűnt, mélyen érintette a dolog és csaendben elgondolkodott a hallottakon. Mikor odaértünk a meccsre, és már a többi szülő közt ültünk, a fiam váratlanul felcsattant: „Apu, a spermád még mindig bennem van?” Szégyenemben elsüllyedtem volna.

  3. 3 A gyerekem egyszer megkérdezte egy fekete férfitól, hogy ő miért van csokiból. Rendkívül zavarba jöttem, de szerencsére a férfi jót nevetett és csak egy hatalmas poénnak fogta fel az egészet.


    hirdetés

  4. 4 Amikor terhes voltam a második lányommal, próbáltuk elmagyarázni az idősebbiknek, hogy anyucinak egy kisbaba van a pocakjában, és hogy apu tette bele. A lányunk mindig az anyukáját utánozta, szóval föl-alá járkált és mindenkinek azt mondta, hogy neki is van egy baba a hasában, és apu tette bele... Azok a szúrós tekintetek, amiket kaptam, még rémálmaimban is visszatérnek.

  5. 5 Madeleine, a 3 éves lányom amikor egy nyilvános mosdóba bementünk, hirtelen felkiáltott: „Mami, neked miért szakállas a feneked?"

  6. 6 Hat éves lehettem, amikor részt vettem apu egyik céges piknikjén. Illedelmesen bemutatott a főnökének, mire én azt mondtam: „Apukám mindig azt mondja, hogy a k*** a anyád.” A piknik hátralevő felében fagyival tömtek apám kollégái.


  7. 7 Az 5 éves lányomat megműtötték és kivették a vakbelét. Amikor a varratait kiszedték, és a katéter még kilógott a hasából lenézett és büszkén felkiáltott: „Viszlát vakbél, helló pénisz!”


Ha tetszett a cikk, oszd meg a barátaiddal. 🥺 Köszönjük! 🙏

Share via
1.8 ezer megosztás

Szólj hozzá!

Reagálj a bejegyzésre emojival!

Szomorú Szomorú
14
Szomorú
Cuki Cuki
40
Cuki
Ötletes Ötletes
11
Ötletes
Vicces Vicces
487
Vicces
Imádom Imádom
28
Imádom
Menő Menő
15
Menő
Érdekes Érdekes
13
Érdekes
WTF WTF
114
WTF
Mit szeretnél feltölteni?
Személyes Kvíz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia kvíz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Szavazás
Voting to make decisions or determine opinions
Történet
Formatted Text with Embeds and Visuals
Lista
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Nyitott lista
Submit your own item and vote up for the best submission
Rangsorolt lista
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Videó
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Kép
JPG, JPEG vagy PNG
Gif
GIF format