20 sztori, ami bizonyítja, hogy a bolti dolgozók élete színültig van meglepetéssel

Talán kevesen tudják, de az áruházi dolgozók gyakran összegyűlnek a különféle internetes fórumokon, hogy megosszák a velük történt nem mindennapi élményeket, és hogy persze egy kicsit kibeszéljenek minket, vásárlókat. Pontosabban közülünk is csak azokat, akik valamilyen furcsa módon minden nap gondoskodnak arról, hogy ne telhessen unalmasan egy bolti dolgozó élete. Az alábbi történetek is így jutottak el hozzánk, melyeket most csokorba szedve szeretnénk bemutatni nektek…😜


 1. 1


  Egy fickó visszahozott egy mangót a boltba, mondván, hogy még sincs rá szüksége és szeretné visszakérni az árát. A gyümölcs már három részre volt vágva és celluxszal volt körbe ragasztva. Kifizettem neki az árát a saját pénzemből, csak azért, hogy lefényképezhessem ezt a nem mindennapi pillanatot.

 2. 2

  Több nagy élményem is volt…az egyik vásárlóm a felszeletelt görögdinnyét hozta vissza, mondván, hogy nem elég édes, kóstoljam meg nyugodtan. A másik egy grillcsíkos félig átsült csirkét hozott vissza, mondván, hogy mégsem kellett, mert a feleségével összevesztek és félbe maradt a vacsorasütés. A harmadik nagy kedvencem pedig egy üres festékes dobozt hozott nekem vissza, hogy legyek kedves és töltsem már neki újra, INGYEN.

 3. 3

  Árufeltöltőként dolgoztam egy játékosztályon, amikor édesapa és a pici fia odajött mellém. A gyermek hosszú perceken át nézett rám és nem akart tágítani, majd apuka végül megtörte a kínos csendet: „sajnálom kicsim, őt nem tudom megvenni neked”.

 4. 4

  Egy férfi jött be hozzám és egészen abszurd módon, az ujjaival próbálta megmutatni, hogy hol csöpög a cső, amit vásárolt. Erre én:

  • Ajánlhatok Önnek egy csőbilincset?
  • Igen-igen! A feleségem is épp valami ilyesmit említett.
  • Szüksége van esetleg csavarhúzóra a bilincsmeghúzásához?
  • Nem, köszönöm. A feleségem azt mondta, hogy van otthon csavarhúzója.

 5. 5

  A kedvenc vásárlóm egy olyan srác volt, aki bejött és azt monda: „Elvesztettem a távirányítót, ezért szükségem lenne egy új tévére”. Egy csomó univerzális távirányítót mutattam neki, amiból potom áron megúszhatta volna az egészet, de ő azt mondta, hogy nem fog b*szakodni a beállításokkal. Végül a 3 ezer forintos univerzális táviránytó helyett eladtam neki egy 300 ezer forintos 140 centis tévét.

 6. 6

  Egy hideg februári nap volt és éjjel fél egykor két erősen ittas férfi jött be hozzám a boltba. Óvatosan követtem őket, hogy ne csináljanak semmi hülyeséget. Mentek, nézelődtek, majd végül két 50 faktoros naptejet vettek le a polcról, kifizették és távoztak. Azóta is álmatlanul forgolódom néha éjjelente, hogy vajon mire és miért kellhetett nekik pont ez egy téli éjszaka közepén.

 7. 7

  Egy nő bejött hozzánk, átesett a 200 darab macskakonzervből épített piramison, majd elvett közülük négyet és odament a pénztárhoz fizetni, mintha semmi sem történt volna.

 8. 8

  Egy cipőboltban dolgozom, ahol extra jutalmat kapunk, ha eladunk egy drága cipőt. Az egyik nap találtam egy vevőt, akinek nagyon megtetszett egy 70 ezer forintos cipő. Jelezte, hogy neki ez kell, én pedig már a markomat dörzsöltem, mikor közölte, hogy nincs pénze megvenni, de igazán kölcsönadhatnám neki ma estére egy buliba, holnap reggel visszahozza nyitásra.

 9. 9


  „Visszacserélhetem a cipőmet?” - persze, mondtam neki, mivel a vásárlástól számított 7 napon belül szó nélkül ki kell, hogy cseréljük a vásárolt termékeket. Még csak négy nap telt el, de a férfi azóta már 5 cipőt hozott vissza, és mindig másikat vitt el helyette. Már előre félek bemenni holnap a munkahelyemre, lehet, hogy inkább betegállományba megyek.

 10. 10

  Az egyik nap egy nő jött hozzám be a boltba, és a kezembe nyomta az önéletrajzát, hogy ugyan nézzem már meg és szóljak egy pár jó szót az érdekében a főnökömnél, hátha felveszi őt. Természetesen kidobtam a papírját. Pár nappal később a nő újra bejött a boltba, de akkor pechemre a főnököm kezébe nyomta az önéletrajzát, aki azonnal hátra hívta és felvette őt. Bár kollégák lettünk, azóta se szóltunk egymáshoz.


Kérjük, ha tetszett a bejegyzés, oszd meg másokkal is. 😉

Mi a reakciód?

Szomorú Szomorú
11
Szomorú
Cuki Cuki
12
Cuki
Ötletes Ötletes
5
Ötletes
Vicces Vicces
43
Vicces
Imádom Imádom
15
Imádom
LOL LOL
127
LOL
Menő Menő
14
Menő
Érdekes Érdekes
6
Érdekes
WTF WTF
26
WTF

Szólj hozzá!

Mit szeretnél feltölteni?
Személyes Kvíz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia kvíz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Szavazás
Voting to make decisions or determine opinions
Történet
Formatted Text with Embeds and Visuals
Lista
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Nyitott lista
Submit your own item and vote up for the best submission
Rangsorolt lista
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Videó
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Kép
JPG, JPEG vagy PNG
Gif
GIF format