16 tréfás, de egyben kegyetlen hazugság, amelyet a szülők elhitetnek gyermekeikkel

Ha szülő vagy te már tudhatod, gyerekeidet néha csak kegyes hazugságokkal lehet rábírni, hogy jól viselkedjenek. Nem szép, tudjuk jól, de nem mindig lehet őszinte egy szülő, mert az igazsággal néha csak túlbonyolítanák gyerekeik életét, sokkal egyszerűbb néha csak füllenteni.


Most ellesheted a legprofibb hazugságokat, melyek kissé talán tényleg gonoszak, de annál viccesebbek! 😃

  1. 1 Gyerekként teljesen lenyűgözött az éjszakai égbolt, imádtam a csillagokat és a holdat. Apukám egyik este kiállította a létráját az udvarra, kihívott és azt mondta, kizárólag az én kedvemért, ő maga akasztotta ki a holdat és én persze évekig hittem is neki. Apukám néhány éve húnyt el, de ha felnézek éjjel az égre, és meglátom a holdat, mindig ő jut az eszembe.


  2. 2 Anyukám a leghihetetlenebb módon manipulált egész gyerekkoromban. Ellenben más szülőkkel, az édességet mindig elérhető helyre rakta, a zöldségeket pedig gondosan elrejtette előlem, mondván, azon a "vacsora különlegességei". Így érte el nálam, hogy mikor 6 éves lettem, csokitorta helyett egy tál kelbimbót kértem születésnapomra.


  3. 3 Gyerekként be nem állt néha a szám, imádtam beszélni. A szüleim megelégelték és azt mondták nekem, hogy egy ember csupán 10.000 szót mondhatnak ki egy hónapban. Egyszer mikor épp apámat traktáltam valamivel ő csak annyit modnott: "Csak óvatosan! Ha jól számoltam, már a 9.000-ik szavadnál tartasz." Azonnal elhallgattam.


  4. 4 Mikor 5 éves lehettem nagyon akartam egy kiskutyát, folyton nyúztam a szüleimet. Apukám azt mondta, hogy ha találok a kertben egy kavicsot, amit ha minden nap meglocsolok képes nagyra nőni, akkor majd kapok egyet. Szóval el is ástam egy követ, apukám pedig időközönként egyre nagyobb kavicsra cserélte. 🙂


  5. 5 A szüleim azt hazudták nekem, hogy valójában nekem volt egy bátyám, de utált fürdeni, ezért gombává változott. A szüleim igazán kitettek magukért, a mese érdekében még a fotóalbumba is tettek egy-két gombás képet.


  6. 6 A lányunk igazán finnyás volt és utálta a halat. Azt mondtuk neki, hogy az nem hal, hanem egy "különleges csirke", ezzel sikerült rávenni, hogy megegye a halat, egészen addig, míg a nagyi egyszer átjött, elszólta magát, és elcseszett mindent.


  7. 7 Mikor a fagyis kocsi zenél, az valójában azt jelzi, hogy épp kifogyott a jégrémből...


  8. 8 A nagymamám egyszer azt mondta nekem, meg a testvéremnek, hogy egymás szellentésének megszaglásától erősebbek leszünk. Az volt a legborzasztóbb karácsonyunk, a nagyié pedig a legjobb.Érdekes volt? Oszd meg a barátaiddal!

Mi a reakciód a tartalomra?

Szomorú Szomorú
6
Szomorú
Cuki Cuki
19
Cuki
Ötletes Ötletes
44
Ötletes
Vicces Vicces
282
Vicces
Imádom Imádom
20
Imádom
Menő Menő
14
Menő
Érdekes Érdekes
16
Érdekes
WTF WTF
42
WTF
Mit szeretnél feltölteni?
Személyes Kvíz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia kvíz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Szavazás
Voting to make decisions or determine opinions
Történet
Formatted Text with Embeds and Visuals
Lista
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Nyitott lista
Submit your own item and vote up for the best submission
Rangsorolt lista
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Videó
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Kép
JPG, JPEG vagy PNG
Gif
GIF format