14 két mondatos horror történet, amitől a hideg futkos a hátamon

Azok, akik odavannak a horror hátborzongató világáért, azok imádni fogják ezt a bejegyzést! Szerintünk Ti, a horror mesterei biztosan meséltetek már rém történteket ismerőseiteknek és biztosan imádjátok rá hozni a frászt másokra.


Ezektől a rövid, két soros rém történtektől tutira végig fut a hideg a hátatokon, és jó alapanyagul szolgálnak majd mások rémisztgetéséhez, de jobb ha tőlünk tudjátok: ezek a történetek egytől egyig valós eseményeken alapulnak! 👻😉 

Ha pedig imádod a rémtörténeteket, akkor olvasd el további kétmondatos horror sztorijainkat, melyektől tuti nem mersz majd este elaludni! 😱

 1. 1 “- Mintha nevetést hallottam volna a pincétekből’ – Nekünk nincs pincénk.”

 2. 2 Este betakargattam a kisfiamat, és miután jó éjt puszit nyomtam a homlokára, megszólalt: “Apu, nézd meg, hogy vannak-e szörnyek az ágyam alatt!” Lehajoltam, hogy megnyugtassam, ekkor megpillantottam őt az ágyam alatt, ahogy a halálra rémült tekintettel a szemeimbe néz. “Apu, valaki van az ágyamban.”


 3. 3 Egy kellemes álomból keltem fel, amikor furcsa, tompa hangok ütötték meg a fülemet. Ezután a saját sikolyaimtól alig hallottam a koporsóm fedelére hulló föld puffanásait.

 4. 4 “Néma csend uralkodott az egész űrállomáson. Kinéztem az egyik ablakon, és egy sárga szempárral néztem farkasszemet.”

 5. 5 Anyukád épp a konyhából szólongat a neveden. Ahogy mész le a lépcsőn, az egyik szerkényből egy suttogásra elszel figyelmes: “Ne menj le kicsim, én is hallottam.”


 6. 6 “Hazaértem, a feleségem boldogan mesélte, hogy megsültek a sütik, amelyeket a gyerekekkel készített. De a gyerekeket nem találtam sehol.”

 7. 7 ” ‘Igen’ – mondta a lány, és megcsókolta újdonsült férje viaszos ajkait. ‘Megmondtam, hogy egy nap az enyém leszel.’ “

 8. 8 A kis Emily-nek tavaly nyoma veszett. Épp betonozzák a környéken a járdákat, a friss cementbe valaki belekarcolta a nevét. Csakhogy fordítva volt leírva. És alulról.”

 9. 9 “Egy kivilágítatlan úton hajtott haza autójával, amikor hirtelen egy sápadt, kórházi köpenybe öltözött nő sétált át előtte az úttesten. A férfi párszor pislogott, hogy eltűnjön a kimerültség miatti hallucináció. Aztán benézett a visszapillantó tükörbe, a nő a kocsiban ült, pont a férfi mögött.”

 10. 10 A kislányom nem hagyta abba a sírást és kiabálást az éjszaka közepén. Kimentem a sírjához és megkérdtem hogy hagyja abba, de semmit nem használt.


 11. 11 “Az ágyamon feküdtem az üres szobámban, amikor egy furcsa hangra lettem figyelmes. Sajnos túl későn jöttem rá, hogy valami az ágyam felett lihegett.”

 12. 12 “Egy újabb álmatlan éjszakán riadtam fel egyedül a szobámban, amikor furcsa rettegés lett úrrá rajtam. A lámpa kapcsolója után nyúltam. Ekkor éreztem meg keze hideg érintését az enyémen.”

 13. 13 Nincs is szebb dolog egy kisbaba kacajánál. Kivéve, ha hajnali kettő van és egyedül élsz.

 14. 14 “A lány épp a pszichiátere várótermében ült. Egy festményt bámult, amelyen egy zavarodott nő az arcára fagyott mániákus vigyorral ült. Aztán rájött, hogy nem is festmény volt, hanem egy tükör.”


Tetszett? Érdekes volt? Oszd meg másokkal is. 😉 Köszönjük! 🙏

Mi a reakciód a tartalomra?

Szomorú Szomorú
19
Szomorú
Cuki Cuki
21
Cuki
Ötletes Ötletes
20
Ötletes
Vicces Vicces
18
Vicces
Imádom Imádom
24
Imádom
Menő Menő
31
Menő
Érdekes Érdekes
158
Érdekes
WTF WTF
243
WTF
Mit szeretnél feltölteni?
Személyes Kvíz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia kvíz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Szavazás
Voting to make decisions or determine opinions
Történet
Formatted Text with Embeds and Visuals
Lista
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Nyitott lista
Submit your own item and vote up for the best submission
Rangsorolt lista
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Videó
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Kép
JPG, JPEG vagy PNG
Gif
GIF format