14 erőteljes tetoválás, amelynek a története csontig hatol

Egy tetoválás rengeteg okból készülhet: lehet egy egyszerű szép minta, ami tetszik a viselőjének, vagy egy kedvenc film/zenekar emlékére készült tetkó, vagy valódi története van, amely mindennél többet jelent a tulajdonosának. Ezek általában családdal vagy szerelemmel kapcsolatos minták, amelyek története szívfacsaró, megindító és szavakkal leírhatatlan. Én legalábbis nem tudtam őket könnyezés nélkül végignézni…


Share via
1.9 ezer megosztás
 1. 1 Egy tetoválás, amely emléket állít a szülői háznak, a szülőknek és a kedvenc kutyának. Szívszorító és döbbenetes…


 2. 2 Ezzel a tetoválással támogatom a feleségemet a depresszió elleni harcban.


 3. 3 Ez az egyetlen tetoválásom. Az apai nagyapám a második világháborúban a Mauthauseni koncentrációs táborban raboskodott, ez volt az azonosító kódja. 96 évesen, boldogan halt meg. Egy nappal azután, hogy eltemettük, a tetoválásáról készült Polaroid képet elvittem egy szalonba, és miközben magamra varrattam a számokat, elmeséltem a művésznek a történetét. Azt mondta nekem, hogy nem hajlandó elfogadni tőlem a pénzt, mert ez volt a legfontosabb tetoválás, amit 12 éves karrierje során készített. Ott hagytam nála a Polaroidot, ezzel a kör bezárult.


  hirdetés

 4. 4 Apukám 2016. december 15-én halt meg. Tegnap elkészült a tetoválásom.


 5. 5 Anyukám néhány hónapja hagyott itt minket. Folyton aranyos üzeneteket hagyott nekünk kis cetliken, az egyiket mostantól örökké magamon fogom hordani.


 6. 6 Hogy a kislánya ne érezze rosszul magát, az apukája a fejére tetováltatta a lány hallókészülékének mását.


 7. 7 Ez az apuka pedig a kisfia agydaganat miatti műtéti hegét varratta magára, ezzel növelve gyermeke önbizalmát.


 8. 8 Ennek a férfinak tavaly halt meg a kisfia. A nevetéséből készült hanghullámot magára tetováltatta, hogy a kacaja mindig vele legyen.


  hirdetés

 9. 9 Apu 2009-ben halt meg, a másodikos tankönyvemben hagyott üzenetét tetováltattam magamra, hogy örökre emlékezek rá. (‘Annyira büszke vagyok rád. Szeretlek, Apu’.)


 10. 10 A nagypapám gyerekkoromban lerajzolta nekem, hogy a lakhelyünk hol helyezkedik el Földünk földrajzi szélességén és hosszúságán.


 11. 11 Apukám meghalt, mielőtt megszülettem volna, de mindenki azt mondta, hogy pont olyan vagyok, mint ő. A középiskola utolsó évében, több száz címet tartalmazó listából a ‘Vad lovak’ című könyvet választottam ki. Amikor anyukám meglátta, hogy ezt a könyvet olvasom, izgatottam rohant be a szobámba: egy 1993-as kiadást hozott a regényből, benne a 128. oldalon egy könyvjelzővel. Ezt a könyvet olvasta apukám, mielőtt meghalt. A kettőnk közötti kapcsolat emlékére készíttettem ezt a tetoválást.


 12. 12 Éveken át heroin-függő voltam. Ez a negyedik évfordulója annak, hogy tiszta vagyok. Minden év július 23-án egy sötét csíkkal emlékezek meg az évfordulóról.


 13. 13 Az életmentő szívműtétemre emlékezve ezt a bolondos tetoválást varrattam magamra, hogy örökre emlékezzek arra, hogy kaptam egy új életet.


 14. 14 A bátyám egy nappal a 40. születésnapja előtt hunyt el. Két lego-kockát tetováltattam magamra az emlékére: a nagyobbikat kékkel (az ő kedvenc színe volt), a kisebbet, amely átöleli, sárgával (az én kedvenc színem). Gyerekkorunkban mindig együtt legóztunk.


hirdetés

Ha tetszett a cikk, oszd meg a barátaiddal. 🥺 Köszönjük! 🙏

Share via
1.9 ezer megosztás

Szólj hozzá!

Reagálj a bejegyzésre emojival!

Szomorú Szomorú
125
Szomorú
Cuki Cuki
28
Cuki
Ötletes Ötletes
14
Ötletes
Vicces Vicces
5
Vicces
Imádom Imádom
283
Imádom
Menő Menő
9
Menő
Érdekes Érdekes
34
Érdekes
WTF WTF
18
WTF
Mit szeretnél feltölteni?
Személyes Kvíz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia kvíz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Szavazás
Voting to make decisions or determine opinions
Történet
Formatted Text with Embeds and Visuals
Lista
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Nyitott lista
Submit your own item and vote up for the best submission
Rangsorolt lista
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Videó
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Kép
JPG, JPEG vagy PNG
Gif
GIF format